!!
Blijf op de hoogte en volg Judith
05 Augustus 2006 | Spanje, Málaga
Gisteravond zijn we met een hele hoop mensen van de cursus uitgeweest, het was een zeer multi culti bedoening, erg leuk. We beginnen inmiddels ook Spaans met elkaar te praten, hoewel dat snel overspringt naar Engels, omdat je toch vaak de woorden niet kunt vinden om alles te zeggen.
Inmiddels weet ik ook welke vlucht ik komende week terug heb naar Nederland en weer terug naar Málaga. Deze week is mijn oma overleden en ik zal dus voor 1,5 dag overvliegen. Het drukt enigszins op de stemming, maar ik probeer toch ook hier leuke dingen te doen en niet constant met mijn hoofd thuis te zijn, dat wil wel aardig lukken.
Ik ben nu met een van mijn huisgenoten, Mathias, een Duitse jongen, samen de stad een beetje aan het verkennen en wat foto´s aan het maken van mooie huizen en dergelijke. Ik heb nu alleen geen kabeltje bij me, dus de foto´s zal ik binnenkort proberen erop te zetten.
Ze hebben hier ontzettend veel huizen met leuke balkonnetjes, waarop dan weer uitbouwsel achtige dingen zijn gemaakt, die zet ik er zeker op binnenkort.
Ik ga het hier nu bij laten, want vamos a la playa ahora.
Ik hoop dat mijn Nederlands leesbaar is, want door alle andere talen (er zijn hier ook echt veel Duitsers) dus Spaans, Engels en Duits, raak ik een beetje in de war...
Daarnaast is het eigenlijk ook te heet om goed na te kunnen denken, zeker gister, toen de airco het niet deed op de uni...maar ja, ik ga nu dus van mijn weekend genieten, ik hoop jullie ook,
Liefs, Judith