eerste dag

Blijf op de hoogte en volg Judith

31 Juli 2006 | Spanje, Málaga

Hoihoi,

ik ben inmiddels eindelijk bij een internet cafe aangekomen. Terwijl ik er in eerste instantie 3 voorbij liep, kon ik er later echt geen meer vinden.

Toen ik op het vliegveld aankwam voelde het toch wel alleen, ik kon de bus niet vinden (die werkten alleen met nummers en niet met plaatsen) en alle telefoontoestellen buiten werking waren, begon het toch wel een beetje te kriebelen…gaat dit wel goed, maar natuurlijk ging het uiteindelijk prima en was de bus alsnog te vinden, met wat hulp van andere die ook lichtelijk nerveus om zich heen keken.
Ik heb inmiddels de sleutel van mijn appartement, het is klein en absoluut niet schoongemaakt, maar het is hier best fris in verhouding tot de buiten temperatuur en het is een goede locatie. Ik kan alles lopen waar ik naar toe moet, dus dat is ideaal. het is nu gewoon nog ruim 33 graden, maar het voelt gewoon lekker aan...niet benauwd.
Wie mijn huisgenoten zijn, weet ik nog niet, want ik ben als eerste gearriveerd voor deze maand. Zojuist waren er wel al mensen aangekomen, maar waarschijnlijk alweer weg, net als ikzelf.
Het Spaans spreken valt vies tegen, het lukt wel om uit te leggen wat ik wil, maar met moeite, en veelal stappen we toch over op Engels, vooral toen ik een SIMkaart aan het halen was. Als je me echt wilt bereiken, dan moet je bellen op mijn spaanse nummer 0034625755871
Ik heb een aantal foto’s genomen van mijn kamertje…die kun je dus ook bekijken onder foto’s.

Verder ga ik nu in de omgeving alles een beetje verkennen en wat boodschappen doen, zodat ik vanavond wat eten klaar kan maken, Ik heb inmiddels de stad al redelijk verkent en ben ook al de mogelijke keren de weg kwijt geraakt. Maar heb inmiddels wel gewoon een Nederlands-Spaans woordenboek gevonden, had je niet gedacht he Wil...

Maar dit was wel weer genoeg, komende dagen eens kijken wat ik echt ga beleven... en kijken of ik wat meer foto´s kan verzamelen

Liefs, Judith

• 31 Juli 2006 - 18:22

Wil:

neen, had ik niet gedacht. Nou de andere helft nog. Trouwens best wel mooi dat kamertje. Lijken de luiken van thuis wel. Met oma gaat het nu weer redelijk. Ze had een slechte nacht, maar daar is ze redelijk over heen. Hadden vanmiddag gesprek met arts, was ok.

Tot volgende keer

• 31 Juli 2006 - 19:30

Erna:

Ha Judith,
    mooi zo'n oud gebouw met zelfs een balkon. Waar is je stoel? Succes morgen met je eerste cursusdag. xxx Erna